Protokoli u Egiptu

Protokoli u Egiptu

Molimo Vas pročitajte zvanično saopštenje o protokolima i bezbednosnim merama koje je uvela Vlada Republike Egipta.

Detaljnije

Hurgada 2020 • Letovanje Egipat • All Inclusive odmor!

Turističke vize su ukinute za građane Republike Srbije za boravak do 31.10.2020.

Prema poslednjim informacijama za putnike koji dolaze iz Srbije nije potreban test, samo popunjena deklaracija o zdravstvenom stanju (popunjava se na našem aerodromu). Maske su obavezne na letu. Svakom putniku se po sletanju meri temperatura putem termalnih kamera i ukoliko je ona povišena, testiranje se vrši na aerodromu, a gost se upućuje u svoj hotel. U slucaju da je test pozitivan, putnik se smešta u poseban deo hotela i obezbeđuje mu se adekvatna zdravstena nega ukoliko je potrebna.

Sve troškove lečenja usled bolesti Covid-19 snosiće Vlada Republike Egipta.

Letovanje Hurgada 

Hurgada se nalazi na oko 5 sati vožnje (530 km) južno od Kaira. Najveca atrakcija je besprekorno čisto i toplo more. Od Nila je deli oko 150 km kamenite pustinje čiji vrhovi prelaze 1700 m. Širom grada nalazi se veliki broj restorana, radnji, barova, malih pabova i internet kafea. Podvodni svet je izuzetno bogat tako da je Hurgada popularna i kod ronilaca. Pored lepih plaža, interesantan je i mali arhipelag nenaseljenih koralnih ostrva sa prelepim podvodnim svetom.

Hurgada 2020. • avionski prevoz!

Iskoristite snižene cene za letovanje u Hurgadi za 2020. godinu. Redovna linija Air Cairo, 10 noćenja, all inclusive usluga!

Hurgada je naseljena početkom 20. veka, od malog ribarskog mesta, prerasla je u turističku destinaciju tek zadnjih desetak godina. Danas je to grad/područje sa 40.000 stanovnika i proteže se na 40 km uz more.

DAHAR - najstariji deo Hurgade, administrativni centar u kome se nalazi glavna pošta, autobuska stanica za medugradski saobracaj, bazar i pijaca, policijska stanica i gradska uprava. U Daharu živi vecina lokalnog stanovništva. Od Sakale je udaljen 6 km, od novog turistickog centra Memša 12 km i aerodroma 15 km.

SAKALA - spoj starog tradicionalnog Egipta (brojne radnje, tradicionalne suvenirnice, restorani nacionalne kuhinje) i savremenih turistickih tokova (hoteli razlicitih kategorija, nova marina, šetalište, restorani, klubovi i barovi uz obalu mora). Sakala se nalazi 6 km južno od El Dahara, 6 km severno od turistickog centra Memša i 7 km od aerodroma.

MEMŠA - novi turisticki centar Hurgade, turisticka oblast Hurgade koja se veoma brzo razvila, sa dugackim poplocanim i uredenim šetalištem na kome se nalaze raskošni hoteli, veliki broj prodavnica, marketa, tržnica, restorana i poznatih barova i klubova, Hard Rock Café, Little Buddha, Elements. Na svega 2 km paralelno sa šetalištem se nalazi medunarodni aerodrom Hurgada.

SAFAGA ROAD - nalazi se izmedu Memše i zaliva Sahl Hasheesh. U centralnom delu ove zone nalazi se dugacko novo šetalište (oko 2,5 km) sa luksuznim hotelskim kompleskima, prodavnicama, marketima i velikim tržnim centrom Senzo Mall.

SAHL HAŠIŠ (SAHL HASHEESH) - turisticka zona, pravi biser Crvenog mora, dobila je naziv po istoimenom zalivu,. Ekskluzivni deo južne Hurgade koga cine raskošni hotelski kompleksi izgradeni uz samu morsku obalu a povezani šetalištem dužine 8 km uz samo more. Od novog centra Memša je udaljen 18 km, a od starog centra Sakala 26 km.

SOMA BAY -  turisticka zona na krajnjem jugu letovališta Hurgada, u istoimenom zalivu, nadomak grada Safaga, udaljen od Memše oko 45 km. Soma Bay je poznat po luksuznim hotelskim kompleksima i dugackoj pešcanoj plaži (oko 5 km pešcane duž zaliva). Koralne grebeni u moru idealni su za goste koji vole ronjenje i kao takav predstavlja zašticenu zonu regije Crvenog mora. Idealan je za miran odmor u luksuznim hotelima gradenim u pustinji uz obalu Crvenog mora.

Pogledajte celokupnu ponudu za letovanje avionom. 


telplava.png
Pozovite nas

Izdvajamo iz ponude Pogledaj sve hotele

Hurgada-Sea Gull Hurgada Beach Resort
30% Popust

Sea Gull Hurgada Beach Resort

Egipat/Hurgada

All inclusive

FAMILY
Hurgada-Bella Vista Resort
34% Popust

Bella Vista Resort

Egipat/Hurgada

All inclusive

FAMILY
Soma Bay-Caribbean World Resorts Soma Bay
28% Popust

Caribbean World Resorts Soma Bay

Egipat/Hurgada/Soma Bay

All inclusive

BEST BUY
Hurgada-Steigenberger Aqua Magic
24% Popust

Steigenberger Aqua Magic

Egipat/Hurgada

All inclusive

FAMILY