ŠPANIJA NAS ČEKA

ŠPANIJA NAS ČEKA

Sa kadrovima jedne od naših omiljenih evropskih destinacija, stižu dobre vesti sa ostrva Majorka. Ugostitelji se spremaju za novu sezonu, prvi čarter let planiran je za 05. jul.

Detaljnije

Majorka 2020 • Direktan čarter let • Palma de Majorka

Majorka, Biser Baleara – ostrvo nestvarne lepote prirode, predivnih uvala na istoku i egzotičnih plaža na jugu i severu.
Majorka je najveće ostrvo u Španiji. Bistro more, prelepe pešcane plaže, skrivene lagune duž obale duge 554 km, borove šume, palme ali i planinski venci – sve na jednom mestu.

Letovanje na Majorci 2020

Iskoristite last minute popuste i obezbedite letovanje na Majorci po sniženimcenama!

Glavni grad Palma ce vas šarmirati, a zatim kako dani odmora budu odmicali dok upoznajete deo po deo obale, shvatićete da je ovo jedna od retkih destinacija koja nema manu. Uživajte u panorami goticke katedrale La Seu, prodite najznacajnijim delovima grada. Obidite i Valjdemosu, a zatim u mesto i luku Soljer. Veliki broj jahti usidrenih u marinama širom obale navešce vas na zakljucak da je ovo omiljena destinacija trendsetera - Majorka svojom ponudom može zadovoljiti najsofisticiranije ukuse i potrebe.

Ono po čemu ćete zapravo najviše pamtiti Majorku jesu plaže. Na koju god stranu da krenete očekuju vas odlične uredene plaže. Garantujemo da  ćete ostati bez daha kada krenete u obilazak prelepih uvala na istoku ostrva poznatijih kao “kale”. One su pravi mali tirkizno-zeleni raj. U jednom danu možete se kupati na više uvala s obzirom na kratke distance. Nabrojaćemo samo neke: Cala Esmeralda, Cala Sa Nau, Cala Murada, sve uvale u oblasti cala Ferera… 

Nadamo se da će vam ovo biti letovanje i odmor kakav ste sanjali jer smo obezbedili čarter aranžmane za letovanje na Majorci!


telplava.png
Pozovite nas

Izdvajamo iz ponude Pogledaj sve hotele

Roc Leo

Španija/Majorka/Kan Pastilja

Polupansion

Ipanema

Španija/Majorka/El Arenal

Polupansion

Sol Katmandu Park & Resort

Španija/Majorka/Magaluf

All inclusive

Sol Wave House Mallorca

Španija/Majorka/Magaluf

Najam