Sicilija leto 2022 • Direktan čarter let!

Sicilija je najveće ostrvo Mediterana – deo je Italije – ali uz kulturu, običaje i veoma specifičnu svakodnevicu zapravo je kao zemlja za sebe. Na severnom delu obale, pomalo divljem i neistraženom, uživaćete na prelepim plažama, u simpatičnim primorskim mestima – a posebno u Palermu.

Neponovljivi ritam života, drugačiji italijanski dijalekt, jedinstvena tradicija, domaćini puni života otvoreni i gostoljubivi, kult porodice, izvrsna kuhinja i još izvrsnija vina – bio bi to samo delić atmosfere šarmantnog mediteranskog ostrva.


Sicilija letovanje

Avionski prevoz redovnom linijom - individualni aranžmani.

O Siciliji... 

Od Sicilijanaca ćete sigurno čuti da je ona posebna, autentična i da je ne možete uporediti ni sa jednim drugim mestom na svetu. Šarmantno, ponosno, pretenciozno, ali i istinito. Ona je kao zemlja za sebe sa jedinstvenom tradicijom, drugačijim dijalektom, kuhinjom i neponovljivim ritmom života. Sicilija je je kao mediteranski svet u malom sa starogrčkim, starorimskim, vizantijskim, saraćenskim (arapskim), španskim nasleđem.

Sicilija kao destinacija za odmor nije privlačna samo zbog prelepih plaža, ona pruža priliku da se upozna jedinstveni deo evropske civilizacije i prirodnog bogatstva, kao što je jedini živi vulkan u Evropi - Etna.

Smatra se velikim muzejem arhitekture sa ostacima starogrčkih i rimskih gradova, građevinama jedinstvene normansko-arapsko-vizantijske kulture i loklanog, sicilijanskog baroka. Mnogi hoteli na Siciliji su kao muzeji, smešteni u vilama i palatama sa bogatom istorijom.

Pogledajte i naše ostale ponude za letovanje.


Barokna Sicilija 16.09.

Barokna Sicilija 16.09.

Hotel 4* Sporting Baia u Đardini Naksosu na bazi 5 noćenja sa doručkom • Avio prevoz

Detaljnije

telplava.png
Pozovite nas

Izdvajamo iz ponude Pogledaj sve hotele

Terasini-Citta del Mare
14% Popust

Citta del Mare

Italija/Sicilija/Terasini

All inclusive light

Cinisi-TH Cinisi
7% Popust

TH Cinisi

Italija/Sicilija/Cinisi

Polupansion

Isola dele Femine-Saracen Resort
7% Popust

Saracen Resort

Italija/Sicilija/Isola Dele Femine

Pun pansion

Mondelo-Splendid La Torre
14% Popust

Splendid La Torre

Italija/Sicilija/Mondelo

Noćenje sa doručkom

BEACH