Stavros apartmani • Aranžmani za leto

Stavros je udaljen oko 70 km od Soluna i samo 4 km od Asprovalte, nalazi se u opštini Rendina. Mesto i okolina Starosa obiluju zelenilom koje se pruža od planine Holomontas u čijem podnožju se nalazi Stavros. Letovanje na Stavrosu preporučujemo jer se duž obale prostire velika šuma, park platana, koja sa svojim terenima za sport i zabavu predstavlja idealno mesto za izlete i rekreaciju. Čuvena plaža Platania, okružena šumom platana po kojima je i dobila ime, idealna je za odmor.

Letovanje na Stavrosu

Letovanje na Stavrosu je idealno za porodice sa decom, i za one koji žele da provedu opušten i ležeran odmor. U centru Stavrosa se nalazi luna park za decu, na plaži Wais napravljen je drvengrad "Ilusion" sa kioscima sa brzom hranom.
Letovanje na Stavrosu preporučujemo jer ima predivne plaže, a svako jutro se ravnaju i čiste. Na jednom mestu na plaži more je jako plitko i bez obzira koliko daleko idete prema pučini voda je stalno iste dubine i to oko pola metra. Drugi deo plaže fizički je odvojen od ovog prvog dela molom i ovaj drugi deo plaže je mnogo bolji jer se dubina vode postepeno povećava, pa je samim tim i bolji za kupanje i plivanje. Letovanje na Stavrosu preporučujemo zato što je klima izuzetno ugodna - preko dana blagi vetar rashladjuje plažu i ne dozvoljava ekstremne vrućine, a večeri bivaju malo svežije i prijatnije za šetnju.  Nedaleko od plaže na Stavrosu, možete odmarati u veoma povoljnom apartmanskom i hotelskom smeštaju.

U slučaju da na letovanje na Stavros putujete svojim automobilom, imate priliku da posetite Kavalu i Solun, dva grada koji su najveći u ovom delu Grčke. U Stavrosu se četvrtkom održava pijaca, i tu ima da se kupi po povoljnim cenama voće, povrće, odeća, obuća i slično. Letovanje na Stavrosu će Vam upotpuniti i barovi na plaži koji su odlični za zabavu, ali žurke su uglavnom petkom i vikendom. U svim restoranima na Starvosu, meniji su i na srpskom, a i skoro svi govore naš jezik.  

Pogledajte našu celokupnu ponudu za letovanje u Grčkoj, kao i kvalitetan, a povoljan apartmanski smeštaj.

telplava.png
Pozovite nas

Izdvajamo iz ponude Pogledaj sve hotele