Informacije o ulasku u Tursku

Od 15.03.2021. pored PCR test, obavezno je i popunjavanje ONLINE formulara koje putnici u elektronskoj ili štampanoj formi pokazuju na pasoškoj kontroli. Formular se popunjava 72 sata pre putovanja.
Link ka formularu: https://register.health.gov.tr

Popunjen formular je neophodno sačuvati na svom mobilnom telefonu ili odštampati.

Kapadokija • Džip Safari

Kapadokija • Džip Safari

Iskoristite jedinstvenu priliku za odmor i avanturu na jednom putovanju. Letovanje u septembru i oktobru je idealna prilika za fantastične izlete poput Kapadokije tokom odmora u Antaliji, dzip safari avantura, krstarenja...

Detaljnije

Turska 2021 • letovanje avionom • All inclusive!

Luksuz, raskoš, besprekorno isplaniran „All Inclusive“ koncept u odličnim hotelskim kompleksima, raznovrsni sadržaji, izraženi prirodni kontrasti i mistika orijenta – ovo su aduti turske rivijere.

IZDVAJAMO: Kompleks Eftalia Island

Eftalia Island je sastavni deo Eftalia hotelskog lanca i popularni zabavni centar za celu porodicu. Profesionalni, brojni tim za animaciju, zadužen je za zabavu gostiju svih uzrasta. Tokom dana organizovan je bogat program pored bazena i na plaži, a u večernjim satima predstave u amfiteatru...


 • Side Su
  42% Popust

  Side Su

  Turska/Antalija/Side

  All inclusive

  30.05.2021 7 Noćenja

  795

  460

 • Kahya Resort Aqua & Spa
  15% Popust

  Kahya Resort Aqua & Spa

  Turska/Antalija/Alanja

  All inclusive

  06.06.2021 7 Noćenja

  730

  617

  FAMILY
  ALL INCLUSIVE
 • Mesut
  21% Popust

  Mesut

  Turska/Antalija/Alanja

  All inclusive

  30.05.2021 7 Noćenja

  576

  457

  ALL INCLUSIVE
 • Numa Bay Exclusive Hotel
  21% Popust

  Numa Bay Exclusive Hotel

  Turska/Antalija/Alanja

  Ultra all inclusive

  06.06.2021 7 Noćenja

  810

  640

 • Kirman Belazur Resort and Spa
  22% Popust

  Kirman Belazur Resort and Spa

  Turska/Antalija/Belek

  Ultra all inclusive

  30.05.2021 7 Noćenja

  1070

  832

 • Bitez Garden Life
  7% Popust

  Bitez Garden Life

  Turska/Bodrum

  All inclusive

  30.06.2021 10 Noćenja

  876

  814

 • Dragut Point South
  11% Popust

  Dragut Point South

  Turska/Bodrum

  All inclusive

  30.06.2021 10 Noćenja

  949

  843

 • Omer Holiday Resort
  27% Popust

  Omer Holiday Resort

  Turska/Kušadasi

  All inclusive

  30.06.2021 10 Noćenja

  1099

  807

 • Faustina Hotel & Spa
  21% Popust

  Faustina Hotel & Spa

  Turska/Kušadasi

  All inclusive

  30.06.2021 10 Noćenja

  895

  706

 • Marti La Perla

  Turska/Marmaris

  All inclusive

  16.06.2021 10 Noćenja

  1039

Turska - Antalijska regija, avionom

Godinama unazad Turska važi za destinaciju sa najkvalitetnijom hotelskom ponudom i uslugom. Čarter letom vodimo vas do Antalijske obale. Ukoliko se nalazite među turistima koji preferiraju raznovrsne i bogate sadržaje hotela smeštenih na dugim pešcanim plažama – preporučujemo letovanje u Antalijskoj regiji u mestima: AntalijaAlanjaLaraSideBelek ili Kemer.

Turska - letovanje Egejska regija, avionom

Ako više volite malo intimniji ambijent okruženi prelepom prirodom sa povučenim mirnim uvalama – neka vaš izbor budu mesta Egejske regije: BodrumMarmarisFetijeKušadasiČesme - Alčati.

Turska • first minute!

Iskoristite snižene cene, letujte po first minute cenama! All inclusive usluga, 10 noćenja, direktan čarter let.

Ukoliko se još uvek niste, sada je vreme da se odlučite gde ćete letovati ove godine, pogledajte našu celokupnu ponudu za letovanje.

Antalija

Antalija

Kemer

Kemer

Alanja

Alanja

Lara

Lara

Fetije

Fetije

Marmaris

Marmaris

Belek

Belek

Side

Side

Bodrum

Bodrum

Kušadasi

Kušadasi

Cesme-Alacati

Cesme-Alacati

telplava.png
Pozovite nas

Turska 2021 • Letovanje u antalijskoj regiji

Letovanje Antalija

Antalija koja nudi mistiku prošlosti današnjem dobu, naziva se turskom rivijerom, jer je krase bogatstvo istorijskog nasleđa i prirodne lepote. Antalija se nalazi u zapadnom delu mediteranske obale Turske. Antalija je zaista rajsko mesto u kome letnja sezona traje 8-9 meseci. Kada dodete u ovaj biser takozvane Turske rivijere, primetićete da je podeljen na dva dela: jedan je savremeni, sa širokim ulicama i bulevarima, modernim stambenim i poslovnim zgradama, bogat sadrzajima noćnog zivota, dok je drugi deo stari grad, Kaleici, podignut oko stare luke, danas pretvoren u turističko srce grada.

Letovanje Alanja

Grad Alanja smešten je u istocnom delu turske obale, odlikuju veoma izraženi kontrasti. Duge pešcane plaže i hladne planinske reke, drevne ruševine iz rimskog doba i moderni hoteli, Orijent i Evropa na jednom mestu. Veliki broj spomenika od istorijskog znacaja, 26 km duga pešcana obala, prijatna atmosfera i izvanredan nocni život, su bez pogovora odrednice koje Alanju svrstavaju medu jednu od turisticki najatraktivnijih destinacija.

Letovanje Lara, Side, Belek

Plaža Lara-Kundu se nalazi na južnoj obali Turske i jedna je od najpoznatijih plaža na turskoj rivijeri. Plaža Lara Kundu zvanično se zove plaža Kundu. Među turistima je poznato pre svega kao nastavak susedne plaže Lara, odakle je samo odvojen rečnom uvalom. 

Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova u Turskoj, smešten na malom poluostrvu u Sredozemnom moru, na oko 75 km udaljenosti od Antalije. Prelepa obala mesta Side i njegove plaže, čine ga jednim od omiljenih turskih letovališta. Plaže u mestu Side poznate su kao istočna i zapadna plaža, obe su pešcane, prekrivene zlatnim peskom. 

Belek je moderan turistički centar koji sve više postaje poznata destinacija zbog luksuznih hotela sa visokim nivoom usluge, pešcanih plaža i golf terena okruženih zelenilom.

Turska • Egejska regija

Letovanje Bodrum

Bodrum je elitno tursko letovalište smešteno na živopisnom poluostrvu, na granici Sredozemnog i Egejskog mora izmeduMarmarisa i Kušadasija. U Bodrumu se nalazi i jedno od sedam svetskih čuda antičkog doba, grobnica kralja Mauzola, po kojoj je nastao nastao naziv, monumentalnih grobnica, mauzolej.

Letovanje Marmaris

Marmaris je poznato letovalište u Turskoj, na oblama Egejskog mora. Marmaris je nekada bio samo malo ribarsko naselje, danas je preraslo u moderan turistički grad, jedan od najlepših na jugozapadnoj obali Turske. Marmaris nudi ugodan odmor u grčkom stilu i sa svojim čudesnim plažama, lepom obalom, ljubaznim ljudima, dobrom hranom i u novije vreme sagrađenim prestižnim hotelima, Marmaris je postao jedno od najlepših mesta za odmor. 

Letovanje Fetije

Fetije, nekada značajna trgovačka luka, danas je sve prestižnije letovalište koje osvaja lepotom netaknute prirode i pešcano-šljunkovitim plažama. Noć u Fetijama znači dobar provod u nekoj od diskoteka, kafea ili restorana s muzikom za svačiji ukus, ukrašenom zavodljivim trbušnim plesom. Fetije su i letovalište dobrog odmora u miru i tišini udobnih hotela i hotelskih kompleksa sa brojnim sadržajima za zabavu i relaksaciju.